bruidsfotografie brochure-denise van duren fotografie

Vraag hier mijn bruidsfotografie brochure aan

Willen jullie graag meer informatie ontvangen over mijn werkwijze, tarieven en/of mogelijkheden? Vraag dan mijn uitgebreide bruidsbrochure aan door onderstaand formulier in te vullen. Jullie ontvangen hem zo snel mogelijk in jullie mailbox.

ACTIE: Vragen jullie in januari 2020 een kennismakingsgesprek aan en boeken jullie mij als jullie bruidsfotograaf? Dan ontvangen jullie maar liefst €125 korting op een pakket naar keuze EN is een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft helemaal GRATIS!

Denise van Duren-bruidsfotografie-brochure

“Denise heeft onze bruiloft vastgelegd. Het is helemaal vlekkeloos verlopen, meteen toen besproken was dat ze kwam hebben we dat stukje helemaal los kunnen laten. Denise was aanwezig precies op de momenten die we wilde om prachtige foto’s te maken van spontane momenten, zonder dat we doorhadden dat ze er stond. Geweldig. Ook verder alles perfect geregeld, super balans tussen professionaliteit, want alles is tot in de puntjes geregeld, maar dan toch gewoon persoonlijk, laagdrempelig en zonder kapsones! Nogmaals bedankt voor alles!”

Menu