Best of 2018

Best of 2018-denise van duren fotografie

Voordat we vannacht knallend het nieuwe jaar in gaan wil ik even terugblikken op het afgelopen jaar. WAUW, wat heb ik veel mooie dingen voor jullie mogen doen. Ik had niet durven hopen dat ik het zo druk zou krijgen en dat ik alles zo leuk zou vinden.

Ik heb het afgelopen jaar zoveel verschillende dingen mogen doen, voor diverse bedrijven mogen werken, met anderen samen gewerkt, nieuwe mensen ontmoet, maar ook heftige dingen heb mogen doen waarbij ik toch wel bij het een en ander stil heb gestaan. Het was een jaar vol nieuwe uitdagingen en ik ben blij dat ik ze allemaal met beide handen heb aangepakt.

Ik wil heel graag jullie hiervoor bedanken! Niet alleen mijn klanten, maar ook volgers die het leuk vinden om mijn werk te bekijken. Die waardering betekent zo veel voor mij en geeft mij een enorme drive om alleen maar verder te groeien.

Wat volgend jaar allemaal op de planning staat? Mijn hoofddoel heb je waarschijnlijk ergens al wel voorbij zien komen (omdat ik er zo aan toe ben denk ik) AFSTUDEREN. Na 4 jaar HBO studie en 8 jaar studie in totaal is het straks in juni tijd om mijn schooltas voor eens en altijd aan de wilgen te hangen en eindelijk al mijn tijd te kunnen besteden aan mijn bedrijf. Hier heb ik ontzettend veel zin in.

Verder komt 2019 in het teken te staan van zelfstudie, workshops en persoonlijke groei. Kei hard aan mezelf, mijn skills als fotograaf en het bedrijfsleven werken om hier het meeste uit te kunnen halen. Heb je nog tips voor hele nuttige workshops? Laat het me zeker even weten!

Oke, genoeg geluld. Omdat ik het afgelopen jaar zo heb genoten van al mijn klussen wil ik graag mijn favoriete foto’s van dit jaar met jullie delen.

Ik wens jullie allemaal een heel goed uiteinde en een flitsend (Yep, pun intended) 2019!

Liefs Denise

Met name dank aan Cafe BrightSide, De Vaste Clique, Het Wijnhuis, The Bad Ties en Qnøt voor de toffe klussen.

Vorig bericht
Trouwblog Esther en Daan
Volgend bericht
Zomerse loveshoot in Bakel
Menu